DINER menu
Gezellig tafelen tijdens een diner van 12u tot 21u
Menu
-Fingerfood/Sharing-
Tomaat bruchetta 15,-
Tomaat – basilicum – lookbroodje
Nacho’s 14,-
Pulled pork – cheddar – guacamole
Varkensrib 15,-
Langzaam gegaard – zoetzuur – chili
Octopus 18,-
pulp – aardappel – chorizo
– Voorgerechten –
Kalfszwezerik 25,-
risotto – oesterzwam – kalfsjus
Corvina 19,-
prei– botersaus – haringeitjes
Coquilles 22,-
gerookte paling– appel– rammenas
Langoustine 23,-
kalfswang – knolselder – citrus
Ganzenlever 21,-
appel-balsamico-rozijntoast
– Vis –
Roggevleugel 28,-
salsa brava– kappertjes – gesauteerde aardappel
Zeetong 44,-
hoeveboter– citroen– frietjes
Kabeljauw 36,-
gepocheerd ei– spinazie-garnalen
Zeevruchten pasta 28,-
St jacobsnoot-garnaal-gamba
Deze gerechten zijn inclusief aardappelbereidingen
– Vlees –
Lamskroon 35,-
groene asperges- mosterd-gratin
Ossenhaas* 38,-
béarnaise- geglaceerde groenten- frietjes
Coq au vin 29,-
hoevekip- rode wijn-zilveruitjes
Lomo Iberico 31,-
schorseneer- cevenne ui – rozemarijn
Vlaamse stoofcarbonade 28,-
stoofvlees-tafelbier
Koniginnehapje 27,-
kip-champignons-gehakt balletjes
Deze gerechten zijn inclusief aardappelbereidingen
– Voor de kindjes-
Gehaktballetjes 14,-
tomatensaus – puree
Kipfilet 16,-
verse appelcompote- kroketjes
Videe 15,-
frietjes- sla
– Dessert –
Sabayon 10,-
Marsala – vanille ijs
Crème brulée 11,-
Karamel – vanille
Rijstpap 9,-
saffraan– bruine suiker
Dame blanche 9,-
Vanille ijs-callebaut chocolade
Pavlova 11,-
Griekse yoghurt-merengue-vanille ijs-rode vruchten
Omelt Sibérienne 11,-
vanille ijs- cointreau- meringue
Kaasassortiment 17,-
met kaasaffineur Van Tricht hebben we 5 kazen geselecteerd
“cheese aged to perfection”
Allergenen info op aanvraag
– Apero –
Aperitief v/h huis 10,-
Martini wit/rood 6,5-
Vermouth Rhubarb Kiss My 8,-
Vermouth Blackberries Kiss My 8,-
Pineau des Charentes 7,-
Porto wit/rood 6,5-
Oude porto 20j 11,-
Sherry Dry 6,5-
Campari Orange/Soda 9,5-
Campari puur 8,-
Kir 9,-
Kir Royal 12,-
Pernod/Ricard/Pico 7,5-
Aperol Spritz 8,5-
Cava 8,-
Prosecco 9,5-
Champagne 12,-
Moctails/Alcoholvrij
Crodino 4,5-
Virgin Mojito 5,-
Crodino Rosso 4,5-
– Gins –
Hendrick’s Gin 12,5-
(komkommer-Indian tonic water)
Copperhead 14,-
(kumquat,koriander-Indian tonic water)
Double W 13,-
(Limoen,zoethout-Eldenflower tonic water)
Bombay Saphire East 12,-
(Limoen,gember, Indian tonic water)
– Wijnen per glas –
Wit
Huiswijn 5,9-
Pouilly Fumé (Sauvignon Blanc) 8,5-
Chenin blanc 8,5-
Chardonnay 9,-
Rosé huiswijn 6,-
Rood
Huiswijn 6,
–Château de la Commanderie 11,-
Primitivo 9,-
– Frisdranken –
Chaudfontaine bruisend/niet bruisend 2,9-
Chaudfontaine 0,5L bruisend/niet bruisend 5,2-
Coca Cola 3,1–
Coca Cola Zero 3,1-
Fanta 3,1-
Sprite 3,1-
Fuze Tea 3,1-
Nordic Mist Bitter Lemon 3,1-
Nordic Mist Tonic 3,1-
Fruitsappen 3,1-
Sinaas, Pompelmoes,appel
Tönisteiner orange/citroen 3,2-
Chocomelk/melk 3,2-
Vers geperst Sinaasappelsap 6,5-
Vers geperst Citroensap 6,5-
– Bieren –
Abdijbier Tongerlo Blond 6° 4,2-
Stella Artois 3,1-
Abdijbier Tongerlo Prior 9° 4,2-
Abdijbier Tongerlo Donker 6,5° 4,2-
Abdijbier Averbode Blond 4,2-
Kriek Lindemans 3,6-
Ne Flierefluiter Tripel 4,8-
Tripel Westmalle 4,9-
Trappist Westmalle 4,9-
Leffe Blond 4,9-
Leffe Bruin 4,9-
Duvel 5,-
Gueuze “oude boon” 37,5cl 7,2-
Jupiler 0,0 3,1-
– Warme dranken –
Espresso 3,1-
Espresso decafeïne 3,1-
Ristretto 3,1-
Koffie verkeerd 4,1–
Italiaanse cappuccino 4,1-
Weense cappuccino 4,7–
Warme chocomelk 4,2-
Irish koffie 11,5-
met whisky
French koffie 11,5-
met cognac
Parijse koffie 11,5-
met Grand Manier
Groene thee 4,4-
Verse munt thee 5,2-
Earl grey thee 4,4-
Englisch breakfast thee 4,4-
Kamille thee 4,4-
Rozenbottel thee 4,4-
Mojito thee 4,4-
– Digestieven –
Amaretto 8,-
Wodka 7,-
Bacardi 7,5-
Bacardi Carta Oro 8,-
Baileys 7,5–
Calvados 10,-
Cointreau 8,-
Jonge jenever 6,-
Oude jenever 7,-
Grappa (wit) 10,-
Grappa (bruin) 12,5-
Grand Marnier 8,5-
Limoncello 7,5–
Sambuca 7,5–
– Cognacs –
Remy Martin 11,-
Hennessy Fine de Cognac 14,-
Asbach Uralt 15y (Brandy) 11,-
– Whisky –
Chivas Regal 10,–
J.Walker Red Label 8,5–
Glenfiddich 18y 12,5-
– Champagne, Cava, Prosecco –
Champagne Drappier (pinot noir-chardonnay-pinot meunier) 70,-
Champagne Drappier Zero Dosage (pinot noir) 72,-
Ruinart Bland de Blancs (chardonnay) 115,-
Cava Xenius brut reserve (xarel Lo- parellada-macabeo) 27,-
Prosecco Terra Serena (glera) 31,-
– Witte wijnen –
Le Carredon (chardonnay-viognier) Languedoc 26,-
Chablis Les Ouches (chardonnay) Bourgogne 46,-
mâcon “La RocheVineuse” (chardonnay) 39,-
Despagne Biface (sauvignon blanc-sémillon) Bordeaux 34,-
Saint Veran (chardonnay) Bourgogne 43,-
Pouilly Fuissé Vieilles Vignes (chardonnay) Bourgogne 67,-
Rully 1è Cru “Domaine Ninot” (chardonnay) Bourgogne 67,-
Domaine Fournier Mmm (chenin blanc) Loire 34,-
Pouilly Fumé (sauvignon blanc) Loire 47,-
Chateau La Nerthe (grenache blanc-roussanne-bourboulenc-clairette) Ch.Neuf du Pape 73,-
Araldica Roëro (arneis) Piemonte 37,-
– Rosé wijnen –
Domaine de Bertier (syrah-grenache) Languedoc 27,-
Les Marlys (cinsault-grenache-carignan) Languedoc 29,-
– Rode wijnen –
Domaine Minval (merlot-cabernet sauvignon) Languedoc 27,-
Vacqueyras (grenache-syrah) Rhone 47,-
Chateau Rouselle (merlot-cabernet sauvignon-cabernet franc) Bordeaux 41,-
Chateau La Nerthe (grenache-mourvèdre-cinsault) Ch.Neuf du Pape 73,-
Chateau Abelyce 2015 (merlot-cabernet franc-cabernet sauvignon) St-Émilion Gran Cru 58,-
Les Hautes Marches (pinot noir) Languedoc 28,-
Chateau de la Commanderie (merlot) Bordeaux 53,-
Cepa Gavilan (tinto fino) Castilla y Léon 52,-
Knipser (Spätburgunder) Pfalz D. 52,-
Chateau La Pointe 2010 (cabernet franc-merlot)Bordeaux 85,-
Knipser (Spätburgunder) Pfalz 58,-
Viña Magna (tempranillo) Ribera del Duero 68,-
Lucarelli Campo Marina (Primitivo-merlot) Puglia 36,-
Battierro (morellino) Toscan. 50-
Amarone della Valpolicella “Costaterà) (corvina-rondinella-molinara) Verona 79,-
Scarzello (barbera d’alba) Barolo 59,-
– Zoete wijnen –
Le Carredon (gros manseng) Languedoc 26,-
Chateau Rasteau Vin Doux 50cl (grenache) Rhone 33,-
Openingsuren
Ijsatelier Crème Classe van 15u tot 20u!
Bistro ’t Zand: maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 11.30u tot 21.00u (keuken)!
zaterdag van 17u tot 21.00u
Gesloten op dinsdag en woensdag
Foto's



