Kerst & Oudjaar

Openingsuren tijdens de feestdagen Zaterdag 24/12 open vanaf 18u Zondag 25/12 open vanaf 12u tot 16.30u en vanaf 17u Maandag 26/12 open vanaf 12u Zondag 31/12 open vanaf 18u
Maandag 1/1 open vanaf 17u

Bestellen

Telefonisch via 014/894895 of via info@bistro-tzand.be

Foto's

Menu op 24 en 25/12 december Carpaccio van St Jacobsnoot – gerookte paling – renette appel – yoghurt Zeeduivel – citroenkaviaar – prei Fazant – witloof – veenbes – kroketjes Javanais – peer – banketbakkersroom – merengue menu à 63€ Aangepaste wijnen tijdens het menu 32€ pp 31/12 open vanaf 19u 5 gangen menu à 80€ Kreeft – avocado – kervel Zeebaars – fiduea – romanesco St Jacobsnoot – witloof – kalfsjus Hert – winter garnituur – beuling – knolselder Peer – kaneel ijs - sabayon

uw reservatie op 24-25 en 31/12 is pas defenitief na het storten van 60€pp op rek.nr BE47 7330 3107 4180 met duidelijk de vermelding van uw (reservatie) naam en reservatiedag, reserveren is enkel telefonisch of via mail mogelijk info@istro-tzand.be 014/894895

Scroll to Top